İYİ PARTİ MELİKGAZİDEN GAZETEMİZ GERÇEK HABER’E ZİYARET

POLİTİKA 19.10.2021 10:00:00 0
İYİ PARTİ MELİKGAZİDEN GAZETEMİZ GERÇEK HABER’E ZİYARET

İyi Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ, Başkan Yardımcısı Hasan Mert Çakmak, STK’lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Gazi Öner ile Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Filiz Gül Yılmaz, Gazetemiz Gerçek Habere nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Canan Bayram ile bir süre görüşen heyet, çalışmaları hakkında bilgiler sundu.
İyi Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle görsel ve yazılı basına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. İyi parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günde Gazetemiz Gerçek Haberi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Canan Bayram ile bir süre sohbet eden Başkan Dağ, önce çalışmaları hakkında bilgiler verdi, ardından da ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Başkan Dağ, AK Parti iktidarında ülke ekonomisinin çöküntüye uğradığını, halkın bir biri ardına gelen zamlardan dolayı büyük sıkıntıya girdiğini söyledi. Gezdiğimiz her yerde vatandaşların derdini, sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz diyen Başkan Dağ, “Biz hep sahadayız. halkımıza bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Gerçekten halk büyük sıkıntıda. Evde kazan kaynamıyor.  Esnaf kan ağlıyor. Dolar-Avro almış başını gidiyor. Sabah gözümüzü zamlarla açıyoruz. Şimdi asgari ücret alan biri ne yapsın. Kiramı ödesin, çocuklarını mı okutsun, evini mi geçindirsin, Ne yapsın. İnşallah tüm bu sıkıntıları tüm bu sorunları biz gidereceğiz. İktidara geldiğimizde tüm sorunların üstesinden geleceğiz ifadelerini kullandı. 
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Canan Bayram’da İyi parti Melikgazi Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. 
Haber: Mehmet Yılmaz 
 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI