İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ATAŞ, İKTİDARA SESLENDİ: VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN

POLİTİKA 18.10.2020 16:12:00 0
İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ATAŞ, İKTİDARA SESLENDİ: VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ordunun en kritik noktalarında görev yapan, terörle mücadelede en ön saflarda görev alan, üniformasına ve vatan aşkına sahip astsubayların bugün birçok sorunlarının bulunduğunu belirterek, iktidara seslendi ve “Verilen sözleri tutun” çağrısı yaptı.  Diğer yandan Ataş, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarına da tepki göstererek, “Savaş ve insanlık suçu işleyen Ermenistan’ı şiddetle kınıyorum” dedi.

 

 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşların sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmeye devam ediyor. 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Ataş, astsubayların yaşadığı sorunlara çözüm istedi.

YILLARDIR SORUNLARA ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Ataş, “İki bin iki yüz yirmi dokuz yıllık geçmişi ve tarihî birçok şanlı zaferleri bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerinin bel kemiğini oluşturan, ordunun en kritik noktalarında görev yapan, terörle mücadelede en ön saflarda görev alan, üniformasına ve vatan aşkına sahip astsubaylarımızın bugün birçok sorunları bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN

AKP iktidarına seslenen Milletvekili Dursun Ataş, daha önce de birçok defa verilen sözlerin tutulmasını isteyerek, şunları söyledi: “Özellikle mesleğe başlama dereceleri ve görev tazminatları konusunda birçok defa söz verilmesine rağmen Hükümet tarafından verilen sözler tutulmamıştır. Bu konularda mağduriyetlerinin ve beklentilerinin giderilmesi son derece önemlidir. Bu önemli gün vesilesiyle, emekli olan veya görevi başında bulunan tüm astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Gününü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ERMENİSTAN TEPKİSİ

Milletvekili  Ataş, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarına da tepki göstererek, “Savaş ve insanlık suçu işleyen Ermenistan’ı şiddetle kınıyorum” dedi. Azerbaycan’a destek mesajlarını yineleyen Ataş, “Ateşkesi ihlal ederek, sivil yerleşim alanlarına yaptığı saldırılarla savaş ve insanlık suçu işleyen Ermenistan’ı şiddetle kınıyorum. Gence ve Mingeçevir ’de şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yüreğimiz her zaman can Azerbaycanla ve her zaman yanlarındayız” şeklinde konuştu.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ