İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BENLİ DENETİME ÇIKTI

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, TOKİ Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunda denetim yaptı. Benli, Toki’de aşı için Aile Sağlığı Merkezine bir vatandaşlarla da sohbet edip aşı yaptı.

24.09.2021 14:03:00 0
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BENLİ DENETİME ÇIKTI

TOKİ Aile Sağlığı Merkezi ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürüne, Aile Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Rıfat Türker eşlik etti. Merkezde verilen sağlık hizmetlerini yerinde gözlemleyen Benli, vatandaşlar ile de görüşerek istek ve taleplerini dinledi. 
  Ziyaret sırasında aşı olmak için merkeze gelen bir vatandaşa aşısını kendi elleri ile yapan İl Sağlık Müdürü Benli özellikle gebelerin ve kanser hastalarının aşılanmasının COVID-19’a bağlı ciddi sağlık problemlerinin önlenmesine büyük etkisi olduğunun altını çizerek vatandaşların aşı konusuna gereken hassasiyeti göstermeleri gerektiğini dile getirdi. Aile Sağlığı Merkezi ziyaretinin ardından 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Benli, istasyonda görevli personelden, istasyonun bağlı olduğu bölgedeki nüfus yoğunluğu ve bölgede yaşanan vakalar hakkında bilgi alarak genel durum değerlendirmesi yaptı. 
  Haber: Mehmet Yılmaz
 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI