HAYATIN ENGELSİZ TARAFI YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Ömer Faruk Kotay yönetiminde Hayatın Engelsiz Tarafı www.hayattan.net yayın hayatına merhaba dedi.

GÜNCEL 10.03.2021 10:26:00 0
HAYATIN ENGELSİZ TARAFI YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Ömer Faruk Kotay yönetiminde Hayatın Engelsiz Tarafı www.hayattan.net yayın hayatına merhaba dedi. Kotay Gönüllü olarak farkındalık yaratmak amacıyla engelli ve engelsiz bireyleri bir platformda bir çatı altında toplayıp çalışmalar yürüttüklerini söylerken hikâyesi olan insanların var olduğu gerçeğini herkese hatırlatmak istediklerini belirtti.  Yakında kurulacak Hayattan Net You Tobe kanalının ise müjdesini verdi. Gerek edebiyat ve sanat gerekse engelli insanların yaşam hikâyelerine sıkıntılarına yer verilen www.hayattan.net in ekibinde ise: 

 Ömer Faruk Kotay (23) Kayseri, Kübra Kızıltoprak (23) Kayseri, Eray Özgüler (17) KayseriEda Tüzünler (27)İzmir Kuşadası, Fatih Kutlu (40) Erzurum, Halit Garan (29) Kayseri, Ömer Tanır (32) Konya, Mehmet Hüseyinçelebi (42) Kastamonu, Elif Çelebiler(40)  KarsFurkan Altunışık (21) Erzurum gibi isimler yer alıyor.

Gerek şehir içi gerekse şehir dışından isimlerin ekip içinde olması ise dikkat çekiyor. Hayatın Engelsiz Tarafı www.hayattan.net e gönüllü olarak katılmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirten kotay kendilerine ulaşmak isteyenlerin herkesin info@hayattan.net adresi üzerinden sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabileceklerini söyledi. Haber Merkezi

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI