HALİL ATIYOR, EMAR COŞUYOR…

Bu haftaki golünü doğum günü olan hocasına armağan etti...Halil Akan, Derby'de takımının en büyük kozu olacak...

SİYASET 29.11.2021 17:02:00 0
HALİL ATIYOR, EMAR COŞUYOR…

Emar Grup FK’nın başarılı forveti Halil Akan 5 maçta 5 gol atarak takımının 15 puanla zirvede yer almasına büyük katkı sağladı.

BAL liginde hedefini 3. Lig olarak koyan ve güçlü bir kadro oluşturan takımın zirve yolculuğunda attığı gollerle büyük rol oynayan başarılı forvet, bu hafta Suvermez Kapadokya deplasmanında attığı golü doğum gününü kutlayan teknik direktör Zekeriya Altıparmak’a hediye etti.

KENETLENDİK!

Emar Grup FK’nın başarısı için ter akıttığını ve sezon sonunda şampiyonluk ve 3. Lig hayalini gerçekleştirmenin en büyük hedefi olduğunu vurgulayan genç forvet, takım arkadaşları ile iyi bir uyumu olduğunu ve kenetlendiklerini söyledi.

Kayseri’nin 3. Ligde bir takım özlemini dindirmekte kararlı olduklarına dikkat çeken Halil Akan, bunu da hayata geçirmek için gollerine devam edeceğini müjdeledi.

BENİM İŞİM GOL ATMAK…

Grupta en güçlü rakiplerinin ir başka Kayseri takımı olan Talasgücü Belediyespor maçı olduğunun altını çeken Alkan, bu Derby maçın ligdeki zirve yarışında en önemli belirleyici olduğuna da değinerek “Biz büyük bir aileyiz ve rekabeti seviyoruz. Ne kadar kaliteli takım varsa ligin kalitesi de daha da çok artar. İyi takımlara karşı daha iyi hazırlanıyor ve daha da iyi futbol oynuyoruz. Benim işim gol atmak. Bunu da en iyi şekilde yapmakta ve takımımım zirveye taşımakta kararlıyım. Sezon sonunda gülen biz olacağız” şeklinde konuştu.  MUSTAFA CENGİZ

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI