HADAK KURUCUSU TRAFİK KAZASI KURBANI

Hacılar Eski Belediye Başkanlarından Halil Çavuşoğlu'un oğlu, HADAK Kurucusu Prof. Dr. Ali Cavuşoğlu, Trafik kazasında hayatını kaybetti. Çavuşoğlu Hacılar’da toprağa verildi.

24.09.2021 14:01:00 0
HADAK KURUCUSU TRAFİK KAZASI KURBANI

Genç yaşta trafik kazasında hayata veda eden Çavuşoğlu için Hacılar Merkez Camiinde Cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Çavuşoğlu’nun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Çavuşoğlu’nun cenazesi kılınan namazın ardından Hacılar’da toprağa verildi.
  Prof. Dr. Ali Cavuşoğlu kimdir: Hacılar Eski Belediye Başkanı Halil Çavuşoğlu'un oğlu olan Ali Çavuşoğlu, 14 Mart 1961'de Hacılar ‘da doğdu ilk ve orta öğrenimine Hacılar ve Kayseri'de, yükseköğrenimini İstanbul Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı yüksek lisans ve doktora öğrenimini, Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yaptıktan sonra Erciyes Üniversitesi İlahiyat fakültesinde Öğretim üyeliği görevine getirildi iki çocuk babası olan, Hacılar Büyük Dağın Sırları" adlı kitabın yazarı, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü kurucularındandı. 
  Haber: Mehmet Yılmaz
 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI