GÜVEN TAZELEYEN AKIN, MAZBATASINI ALDI

19 Eylül’de yapılan Olağan Genel Kurulda rakibi Uğur Gençtürk’e büyük fark atarak ikinci kez Eczacılar Odası’nın Başkanlığına seçilen Uğur Nuri Akın, Kayseri adliyesine giderek mazbatasını aldı. TEBKurultay delegeliği ve bağımsız

GÜNCEL 23.09.2021 16:05:00 0
GÜVEN TAZELEYEN AKIN, MAZBATASINI ALDI

Eczacılar Odasının 19 Eylül 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurulda 457 delegenin oyuyla ikinci kez başkan seçilen ve rakibi Uğur Gençtürk’e büyük fark atan Uğur Nuri Akın yönetimiyle birlikte Kayseri adliyesine giderek mazbatasını aldı. Akın, mazbatasını alır almaz da ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı. Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Bugün itibariyle mazbatamızı aldık. Umarım meslektaşlarımızdan aldığımız güç ile daha da güzel işlere imza atacağız. Çalışmak hayat, düşünmek ışıktır. Hayatımızdan ışık hiç eksik olmasın”
  Öte yandan, seçimlerde TEB Kurultay delegeliği ve bağımsız Yönetim Kurulu adayı olan Kayseri Baro Başkanı Ali Köse’nin eşi Özlem Köse ise 161 oyda kalınca hem yönetime hem de TEB delegeliğine seçilememiş oldu.
Yapılan Genel Kurulun ardından yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. 
Yönetim Kurulu; Başkan Uğur Nuri Akın, 2. Başkan: Ümran Tunoğlu, Genel Sekreter Bilge Kaan Akbulut, Sayman Soncan Yurttaş, Üyeler Beyza Köseoğlu, Gülçin Bakılan Pınar, Ayşe Ocak. 
Denetleme Kurulu; Başkan Şule Kırdök, üyeler Ömer Faruk Çöl, Mehmet Hazır. Haysiyet Divanı;  Başkan Zekai Erciyes, Başkan Yardımcıs Hanife Buyruk, Yazman Pınar Cıngıllıoğlu, Sözcü Murat Dedeoğlu ve üye Gülay Benli. 
Büyük Kongre Delegeleri; Uğur Nuri Akın, Oğuzhan Ulutaş, Bilge Kaan Akbulut, Şule Kırdök, Ömer Faruk Çöl, Saadet Kuşcu ve Güner Cemiloğlu
  Haber Mehmet Yılmaz
 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ