FOTOĞRAFIN BİRİNCİSİ KAYSERİ’DEN

Kısa adı AFSAD olan Ankara Fotoğraf Sanatı Derneği’nin 19.uncusunu düzenlediği “Kaybolan Kültürel Değerlerimiz”adlı fotoğraf yarışmasında Kayseri’den Ramazan Çırakoğlu başarı ödülünün sahibi oldu.

KÜLTÜR-SANAT 31.01.2021 11:42:00 0
FOTOĞRAFIN BİRİNCİSİ KAYSERİ’DEN

Kısa adı AFSAD olan Ankara Fotoğraf Sanatı Derneği’nin 19.uncusunu düzenlediği “Kaybolan Kültürel Değerlerimiz”adlı fotoğraf yarışmasında Kayseri’den Ramazan Çırakoğlu başarı ödülünün sahibi oldu. Ülkemiz fotoğrafına, topluma ve fotoğraf sanatına kalıcı bir katkı sağlamayan fotoğraf yarışmalarına alternatif bir anlayışla uzun yıllar sürdürdüğü; ya ülkenin bir meselesine dikkat çeken ya da ülkenin değerlerinin gelecek kuşaklara aktarılmasını amaçlayan; fotoğrafçıyı belli kalıplara sokmayan ve şeffaf değerlendirmelerin yolunu açan ''ulusal sergilerine” devam etmenin bugün dünden daha elzem olduğu düşüncesinde olan Ankara Fotoğraf Sanatı Derneği’nin düzenlemiş olduğu yarışmanın başarı ödüllerinin Anadolu illerinden Kayseri’den çıkmış olması,fotoğraf sanatının sadece İstanbul ve Ankara gibi büyük illerde yapılmadığını ve bu sanatta her ilden iddialı uğraşıcılarının olduğunu bir kere daha gösterdi.

“Kaybolan Kültürel Değerlerimiz” fotoğraf yarışmasına 306 katılımcıdan 1014 fotoğraf yarışmaya katılmıştır.Başarı ödüllerini oyun adlı eseriyle Kayseri’den Ramazan Çırakoğlu, yoğurtçu adlı çalışmasıyla Ankara’dan Coşkun Pınarbaşı,kınalı yörük çalışmasıyla İzmir’den Erkan Baldan aldı. Abdullah VURAL, Abdullah Cüneyt GÜMÜŞHANELI, Fatih YILMAZ, Funda ÖZTÜRK, Ömer Nadir KOCACOĞLU, Salim ŞIMŞEK, Uğur AYDIN da yarışmada eserleriyle sergileme ödülü alan katılımcılar arasında oldular.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ