FİNAL BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İLE YAPILDI

Kocasinan Belediyesi Kültür ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaz kurslarına katılan çocuklar ve gençler için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın katılımıyla Barsama Mesire Alanı’nda piknik etkinliği düzenlendi.

VİDEO HABER 2.09.2021 11:29:00 0
FİNAL BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İLE YAPILDI

 Kocasinan Belediyesi Kültür ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaz kurslarına katılan çocuklar ve gençler için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın katılımıyla Barsama Mesire Alanı’nda piknik etkinliği düzenlendi. Çocuklarla ve gençlerle birlikte oyunlar oynayan Başkan Çolakbayrakdar, “Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar, geleceğimizin teminatı yavrularımız içindir” dedi.
  Barsama Mesire Alanı’nda çocuklarla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, onların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, gitar, bağlama, halk oyunu ve resim gibi farklı branşlarda eğitim gören öğrencilerin performansını izleyen Başkan Çolakbayrakdar, çocukların isteğini kırmayarak, oyunlara da eşlik etti. Okçuluk kursunda yayı eline alan Başkan Çolakbayrakdar, hedefi tam 12’den vurdu.
  İlçede yaşayan çocuklar için birbirinden önemli hizmetlere ve projelere imza attıklarını ve gençler için pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yaz kurslarından faydalanan çocuklarımızı ve gençlerimizi, Barsama mesire alanımızda misafir ettik. Yavrularımız, almış oldukları eğitimi burada sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikle taçlandırıyor. Gayet keyifli ve mutlu olan çocuklarımız, eğitimlerin ve etkinliklerimizin devamını istiyorlar. Bizlerde etkinliklerin kursların devamını istiyoruz ama geçen yıl malum süreçten dolayı yapamadık. Bu sene ise belli kurallara bağlı olarak eğitimlerimizi düzenledik. İnşallah gelecek yıl, pandemiden tamamen arınmış bir şekilde etkinlikle ve eğitimlerde buluşuruz. Bugün burada gönüllerince eğlenen çocuklarımızın, her zaman yüzü gülsün. Bilindiği üzere sokak oyunlarıyla Kocasinan bölgesinde mahalle mahalle gezerek, hem çocuklarla eğleniyordu hem de yetişkinlerimizin çocuklarının eğlencesine ortak oluyorduk. Ama 2 yıldır maalesef bunları yapamıyoruz. İnşallah bu yıl kış döneminde Çocuk Kulübü,  Gençlik Merkezi ve Kocasinan Akademi’nin faaliyetlerinin devam edeceğini umuyorum.” ifadelerine yer verdi.
  Başkan Çolakbayrakdar, eğitimlerin devamı konusunda talepte bulunan çocuklara hitaben “Her zaman yanlarında olduğumuz çocuklarımıza gönülden verdiğimiz desteği artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.
  Başkan Çolakbayrakdar, etkinlikte doyasıya eğlenen ve enerji harcayan çocuklara Sinan burger ikram etti.
  Program, yaz döneminde kurslara katılan 500’e yakın öğrenciye Çanakkale kitabi ve katılım belgesi verilmesiyle sona erdi. Haber Merkezi


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ