ERCİYES ANADOLU HOLDİNG LİDERLİĞİ KİMSEYE BIRAKMIYOR

Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yarışı yurt dışına da taşındığını belirtti.

16.04.2024 14:28:00 0
ERCİYES ANADOLU HOLDİNG LİDERLİĞİ KİMSEYE BIRAKMIYOR

Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yurt dışına da taşındı dedi. Ertekin, Marketing Türkiye dergisinin mobilya sektörü için yaptırdığı araştırmada, Erciyes Anadolu Holding'in grup şirketlerinden İstikbal ve Bellona araştırmada ilk iki de yer aldı ifadelerini kullandı.

Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yarışı yurt dışına da taşındığını belirtti. Marketing Türkiye dergisinin mobilya sektörü için yaptırdığı araştırmada, 8 farklı hizmet alanın 30 şirketi ile hizmet veren Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding’in grup şirketlerinden İstikbal ve Bellona araştırmada ilk iki de yer aldı.

Ülkemizde aylık yayın yapan pazarlama ve uzmanlık dergisi olan Marketing Türkiye dergisinin Aksoy Araştırma’ya yaptırdığı sektör bazlı araştırmasında “Mobilya sektöründe Türkiye’den çıkmış ve yurt dışında başarılı olmuş markalar hangileri?” sorusuna katılımcıların yüzde 30.7’si İstikbal, yüzde 13,7’si Bellona’nın, yüzde 7,2’si ise Kelebek, yüzde 6,2’si Doğtaş ve yüzde 4,7’si Yataş cevabını verdi.

Marketing Türkiye dergisinin mobilya sektörü için yaptığı araştırmayı alıntılayan Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ise şu açıklamada bulundu; “Holding şirketlerimiz İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yarışı yurt dışına da taşındı. Türkiye mobilya pazarının lideri İstikbal yurt dışında da Bellona’nın önünde birinci İstikbal, Bellona.” Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”