Engellilerden Başkan Yalçın’a teşekkür

ANADOLU ORTOPEDİK ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANI EFDAL ÖZKARTAL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN’A KENDİLERİNE SAĞLADIĞI ENGELLİ ARAÇLARI TAMİR VE BAKIM HİZMETİ İLE DİĞER ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ.ANADOLU ORTOPEDİK EN

YAŞAM 3.12.2021 12:35:32 0
Engellilerden Başkan Yalçın’a teşekkür
Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal ve yönetim kurulu üyeleri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a kendilerine sağladığı engelli araçları tamir ve bakım hizmeti ile diğer çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Başkan Yalçın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

“BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK ÖNEMLİ HİZMET”
Başkanlık makamında başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Dernek Başkanı Efdal Özkartal, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle kendilerini kabul eden Başkan Yalçın’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Özkartal, engellilerin toplumu oluşturan bileşenlerden birisi olduğunu belirterek, “Engelli araçlarımızın tamir ve bakım hizmeti bizleri çok rahatlattı. Bizim açımızdan çok önemli bir hizmet.” dedi.

“EL BİRLİĞİYLE HAYATI GÖĞÜSLÜYORUZ”
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, yılda sadece bir gün değil her zaman engelli bireylerin yanlarında olduklarını ifade ederek, “Böyle günlerde bir takım farkındalığın öne çıkmasını sağlamış oluyoruz. O gün yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı değerlendirme fırsatı buluyoruz. Keşke böyle bir gün olmasa ama dünya hayatında sınavdayız. Allah, altından kalkamayacağımız yük vermesin. Hepimiz birbirimize vesile olacağız. El birliğiyle hayatı göğüsleyeceğiz.” diye konuştu.

“İSABETLİ BİR HİZMET YAPTIK”
“İnsanlara yardımcı olmak kadar güzel bir şey yok. Bir gönüle girmek, bir insanın yüzünü güldürmek kadar güzel bir şey yok. Sizlere yönelik isabetli bir hizmet yaptığımız için mutluyuz.” diyen Başkan Yalçın, şöyle devam etti:
“İnsanların hayatını kolaylaştıran kuruma belediye denir. Sadece sağlıklı bireylerin hayatını değil asıl engelli kardeşlerimizin de hayatını kolaylaştırmak önemli. 7/24 Kütüphane yaptık. İlk olarak orada engellilerimizi düşündük. Görme, işitme ve bedensel engellilerimiz için bölümler yaptık.”

“ÇOK DUAMIZI ALIYORSUNUZ”
Yönetim kurulu üyesi Yeter Ergül ise, “Engelli araçlarımızı alıp tamir edilip bizlere teslim ediliyor. Çok güzel bir hizmet. Allah razı olsun. Artık çok rahatlıkla dışarı çıkabiliyoruz. Dışarıda kalır mıyız, aracımız bozulursa ne olacak veya kalırsak bizi kim alacak kaygımız yok. Bu hizmet takdire şayan bir hizmet. Keşke bütün belediyelerimiz böyle yapsa. Bugün biliyoruz ki dışarıda kaldığımızda birileri bize yetişecek. Gerçekten çok duamızı alıyorsunuz.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a plaket takdim ederken, Başkan Yalçın da misafirlerine dolma kalem, ajanda ve diğer hediyelerden oluşan çanta armağan etti.

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

BAĞIMSIZ ADAY ENVER SUNGUR, PROJELERİNİ SIRALADI

MİLLETVEKİLİ ERSOY’A SARIOĞLAN’DA YOĞUN İLGİ