EMNİYETE ARAÇ DOPİNGİ

2024 model Dacıa marka 30 yeni araç düzenlenen törenle Kayseri Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

7.05.2024 16:14:00 0
EMNİYETE ARAÇ DOPİNGİ

VALİ ÇİÇEK, KAYSERİMİZİ HUZUR VE GÜVENİN ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Kayseri Valiliği, Erciyes Anadolu Holding, Kumsmall, KayserisporKulubü ve Kayseri ilinin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği’nin desteği ile satın alanın 2024 model Dacıa marka 30 yeni araç düzenlenen törenle Kayseri Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Burada bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, Bugün kurumlarımızın da desteği ile 30 aracımız Kayseri sokaklarında huzur ve güven dağıtmaya başlayacak. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Çünkü bende Emniyet Müdürümüzdesöz verdik. Kayseri’de hiçbir faili meçhul bırakmadan bu şehri huzur ve güvenin şehri yapacağız dedi.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtını önünde gerçekleştirilen törene Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin, Kayseri ilinin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği Başkanı Şahin Özbek, Kumsmall Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, KayserisporKulübü Başkanı Ali Çamlı. Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Emniyet mensupları ile kalabalık bir davetli katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın yaptı. Aydın, Kayseri’nin huzuru ve güvenliği için satın alınan araçların alınmasında önemli katkıları bulunan kurumlara yürekten teşekkür ediyorum dedi. Aydın, ” Bizim Kayseri’ye gelir gelmez ilk işimiz araçlarımızı yenilemek oldu. şehirde gezen araçlarımızın yaş ortalaması 14-ila 16 arasındaydı.Bizim şimdi bir hedefimiz var. yüz yeni aracı filomuza katmaktır. Şimdi işadamlarımızın da katkılarıyla 30 tanesini alarak filomuza kattık. Kalan 70 aracımızıda ileriki günlerde alıp hedefimizi tamamlayacağız. Ben burada başta valimiz olmak üzere araç desteğinde bulunan kurumlarımıza teşekkür ediyorum.”

Vali Gökmen Çiçek’te konuşmasında şunları söyledi.” öncelikle Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin Bey’e sonsuz teşekkür ediyor ve kendisini alkışlıyorum. Kendisine bu arabaların büyük bir yekününü söylediğimizde Kayserlerinin huzuru ve güvenliği için Erciyes Holding üzerine düşeni yapacaktır dedi. Yine Mobilyacılar Odası Başkanımız, KUMSMALL Yönetim Kurul Başkanımız bende elimi taşın altına koyuyorum dedi, yine Kayserispor Başkanımız hem Kayseripor’u iyi yerlerde tutmaya çalışırken güvenlikle ilgili de bende emniyetimizin yanandayım bende varım dedi ve bu projeye destek oldu. Yeni emniyetimizin kendi oluşturduğu bütçesiyle de büyük oranda destek oldu. Bugün 30 aracımız Kayseri sokaklarında huzur ve güven dağıtmaya başlayacaklar. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Çünkü hem benim hem de Emniyet Müdürümüzün Kayserililere bir sözü vardı. Kayser hiç bir ıssız alan bırakmadan, hiçbir faili meçhul bırakmadan bu şehir huzur ve güvenin şehri olacak diye söylemiştik. Zaten bunun içinde büyük mücadele veriliyor. Ben zaman zaman paylaşımlar yapıyorum. Emniyetimiz paylaşımlar yapıyor. Jandarmamız mücadele veriyor paylaşımlar yapıyor. Daha iki üç gün önce ne yaparlarsa yapsınlar, ne denerlerse denesinler Kayseri Emniyetimiz Kayseri Jandarmamız suçlulara göz açtırmayacak demiştik. Bakın buradan bir kere daha söylüyorum öncelikle gençlerimizi zehirlemek isteyenlere şunu ifade etmek istiyorum. Ne yaparsanız yapın, hangi yolu denerseniz deneyin, hangi şekilde getirmek isterseniz getirin ama emniyetimiz jandarmamız size göz açtırmayacak. Sizi ensenizden tutacak layık olduğunuz kodese yerleştirecek. Bunun içinde zaten daha üç gün önce 5 kilo metafetemini emniyetimiz yakaladı. Dün midesinde yakaladı. Görülmemiş yöntemler deniyorlar ama emniyetimizde onlarla mücadele ediyor. Bugün jandarmamız 30 uyuşturucu satıcısını yakaladı, şuan jandarma karakolunda sorgulanıyorlar. Dolayısıyla ne yaparsa yapsınlar buna fırsat vermeyeceğiz.” Konuşmaların ardından 30 yeni araç dualarla birimlere teslim edildi. Daha sonra 30 yeni araç Kayseri sokaklarında sirenler eşliğinde tur attı. Haber: Mehmet Yılmaz

 


YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ERDOĞAN’A ZİYARET

SİYASİLER PINARBAŞINA AKIN EDİYOR

MHP’Lİ GÜLSEVEN: “2 HAZİRAN VEFANIN GÜNÜDÜR”

CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT