DOĞAN: “ALINAN KARARLAR TEŞKİLAT KARARIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan gazetemize yaptığı açıklamada, Kocasinan Belediye Meclisi Denetim Komisyon üyeliği seçimlerini değerlendirdi.

POLİTİKA 12.01.2021 17:27:00 0
DOĞAN: “ALINAN KARARLAR TEŞKİLAT KARARIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan gazetemize yaptığı açıklamada, Kocasinan Belediye Meclisi Denetim Komisyon üyeliği seçimlerini değerlendirdi. Doğan, “Bizi hiçbir üyemizin birbirinden farkı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi kişilerin üzerinde kutsal bir davanın siyasi temsilcisidir” dedi.

Kocasinan’da bulunan hiçbir meclis üyesinin birbirinden farkı olmadığını ifade eden Doğan, “Meclis üyelerimiz Cumhur İttifakı kapsamında gayet başarılı ve uyumlu bir şekilde çalışmalarının sürdürüyor. Bizi hiçbir üyemizin birbirinden farkı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi kişilerin üzerinde kutsal bir davanın siyasi temsilcisidir. Kişiler geçici kurumlar kalıcıdır. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen kıymetli liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrinde çalışmalarımıza hem Kocasinan Bölgesinde hem Kocasinan Belediye Meclisi’nde devam ediyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl Kocasinan Belediye Meclisi Denetim Komisyonunda meclis Üyesi Hacı Çevikel’in görev yaptığını bu yılda aynı görevi yine Meclise üyesi Rahmi Hamurcu’nun yapacağına dikkat çeken Doğan, “MHP Kayseri İl Başkanımız Serkan Tok ile birlikte teşkilat hiyerarşisi içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı’nın Kocasinan bölgesine daha iyi hizmetler yapabilmesi adına zaman zaman istişarelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda hiçbir meclis üyemizin ve teşkilat mensubumuzun kimseyle problemi yoktur. Kocasinan Meclisi’nin Cumhur ittifakı üyeleri uyumlu şekilde çalışmalarını sürdürmektedir” dedi. FERHAT YAĞMUR


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ