DESTİCİ, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

ADAYLARIMIZ ÇOK LİYAKATLİ VE TECRÜBELİ KİŞİLERDEN OLUŞUYOR

SİYASET 25.02.2024 16:41:00 0
DESTİCİ, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, iki buçuk saatlik gecikmeyle geldiği Kayseri’de partisinin Belediye Başkan adaylarını tanıttı.Destici, Kayseri’de Melikgazi, Kocasinan, Talas, Bünyan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Develi, Hacılar, Sarız ve Özvatan’da kendi adaylarıyla yola çıktıklarını, diğer ilçelerde ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleyeceklerini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısı yaklaşık iki buçuk saatlik bir gecikmeyle başladı. Tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, önce gündeme dair açıklamalarda bulundu ardından da PKK’nın siyasi uzantısı DEM’le ittifak yapan CHP’ye ve adaylarına yüklendi.Destici, ayrıca bazı ilde kendi logoları ve kendi adaylarıyla da seçime gittiklerini belirterek, “Biz bu seçimlerde hem belediye başkanlıkları sayımızı hem de meclis üyeliği sayılarını artıracağız. Çünkü bizim Belediye Başkan adaylarımız çok liyakatli ve tecrübeli kişilerden oluşuyor, ilkeli ve şefaat belediyecilik yapacaklar. Buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Destici, Kayseri’de Melikgazi, Kocasinan, Talas, Bünyan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Develi, Hacılar, Sarız ve Özvatan’da kendi adaylarımıza yola çıktık diyerek, diğer ilçelerde ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleyeceğiz diye konuştu.

Destici daha sonra İlçe Belediye başkan adaylarını tek tek tanıttı. Kocasinan’da Yahya Varol, Melikgazi’de Ercan Yozgat, Talas’ta Hakan Taşpınar,Sarız’da Öcal Arslankaya, Bünyan’da Fatma Şenyüz Güler, Pınarbaşı’nda Hayrettin Uslu, Hacılar’da Mahmut Bağlamış, Sarıoğlan’da Murat Özcan,Özvatan’da Mehmet Dilalan ve Develi’de ise İmdat Güven ile seçime gireceklerini kaydetti. 

Destici tüm adaylara seslenerek “Çok çalışıp kazanın. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu. Haber: Mehmet Yılmaz

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI