CUMHUR İTTİFAKI OLARAK UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

POLİTİKA 27.10.2021 16:14:00 0
CUMHUR İTTİFAKI OLARAK UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ve MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Kara ve Akbaş, ilçeye yapılan çalışmalar ve yapılacak olan yeni projelerle ilgili Başkan Uzunluoğlu’ndan bilgiler aldı, istişarede bulundu. 
İlçeye yapılan çalışmalar ve hizmetlerle alakalı istişarede bulunmak için Ak Parti ve MHP ilçe başkanlarıyla sık sık bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Menduh Uzunluoğlu, her iki ilçe başkanımızla da zaman zaman bir araya gelerek ilçemize yapılan çalışmaların ve hizmetlerin genel bir değerlendirmesini yapıyoruz. Yapacağımız çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında da kendilerini bilgilendirip, varsa önerilerini de alıyoruz. Kısacası biz güzel ilçemiz Pınarbaşı’nda Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde çalışıyoruz dedi.
Cumhur İttifakının başarılı olması için hem 2023 Genel seçimlerinde hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesini sağlayacağız diyen Başkan Menduh Uzunluoğu,  Pınarbaşı İlçemiz cumhur ittifakına örnek bir ilçedir. AK Parti ilçe Başkanımız Türkay Kara ile gayet iyi çalışıyoruz, hiçbir problemimiz yok ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz
 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI