CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

17 BELEDİYENİN TAMAMINI REKOR OYLA KAZANACAĞIZ

SİYASET 24.03.2024 11:11:00 0
CUMHUR İTTİFAKI MHP

Cumhur ittifakı, MHP Kayseri İl Teşkilatının iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, 31 Mart seçimlerinde cumhur ittifakı olarak Kayseri’de tarih yazacaklarını söyledi. Demirezen, 17 belediyenin tamamını da alarak rekor oyla seçimi kazanacaklarını kaydetti. Programda, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün bozkurt işareti ile kürsüye çıkması ise büyük alkış aldı.

MHP Kayseri İl Başkanlığı Geleneksel iftar programını Elit Düğün Salonunda gerçekleştirdi. İftara, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, ilçe başkanları, il yöneticileri ile kalabalık bir partili katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Milliyetçe Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 31 Mart seçimlerinde cumhur ittifakı olarak Kayseri’de tarih yazacaklarını söyledi. Başkan Demirezen, 17 belediyenin tamamını da alarak rekor oyla seçimi kazanacaklarını kaydetti.

Kürsüye bozkurt işareti yaparak salondakileri selamlayan ve büyük alkış toplayan Ak parti İl Başkanı Fatih Üzüm’de cumhur ittifakının kalesi Kayseridir. O nedenle 31 Mart seçimlerinde sandıktan cumhur çıkacaktır. İnşallah tüm belediyeleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz dedi.

Cumhur İttifakının Kayseri’de birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığını belirten MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da Kayseri'de cumhur ittifakına olan desteğin her geçen gün arttığına dikkat çekti ve başta Büyükşehir olmak üzere16ilçe belediyesini de kazanmak kazanacaklarını söyledi.

Kayseri'de 31 Mart seçimlerinde 17-0 kazanma çağrısı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’de konuşmasında, şehrin merkezini de taşrasını da ihya edeceğiz, taşra olmadan merkez olmaz. Rakip siyasi partilerin adayları var. Ama ortada elle tutulur bir projeleri yok. Kayseri'yi ileriye taşıyacak, vizyon projeler Cumhur İttifakının adaylarında fazlasıyla vardır diye konuştu.

Görevi boyunca Kayseri'de belediye başkanlarına abilik yaptığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Kayseri'deki cılız seslerin yükselmesinin engellenmesi adına Cumhur ittifakının başarısına ihtiyacı var dedi. Büyükkılıç, bundan sonraki süreçte de halkımıza daha fazla layık olmak adına gereken çabayı göstereceğizifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Ak parti İl Başkanı Fatih Üzüm’e plaket taktim etti. Haber: Mehmet Yılmaz

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI