ÇOPUROĞLU VE ÖZER’DEN KÖSE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile CHP İl Başkanı Ümit Özer, Baro başkanlığına seçilen Ali Köse’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

24.09.2021 13:57:00 0
ÇOPUROĞLU VE ÖZER’DEN KÖSE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kayseri Baro Başkanlığına seçilen Ali Köse’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Köse’yi geçtiğimiz günde AK parti ve CHP İl Başkanları ayrı ayrı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ak Parti Kayseri İl başkanı Şaban Çopuroğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Gerçekleşen seçim sonucu Kayseri Baro Başkanlığı görevine başlayan Ali Köse’yi teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. Vazifelerinde başarılar diliyoruz” dedi.
    CHP Kayseri İl başkanı Ümit Özer’de, konuşmasında kıymetli İl yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte bir süre önce yapılan genel kurulun ardından Baro Başkanlığına seçilen Sayın Ali Köse ve yönetimini ziyaret ettik ve başarı dileklerimizi ilettik. Adalet önemli. Ne mutlu hak, hukuk, adalet mücadelesi verenlere ifadelerini kullandı.
Baro Başkanı Ali Köse’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve CHP İl Başkanı Ümit Özer’e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. 
    Mustafa Cengiz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI