CİNAYETE KURBAN GİDEN KULKULOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı iken 7 Mayıs 1980 yılında evinde önünde tabancayla sırtından vurularak öldürülen Avukat Mustafa N.Kulkuloğlu vefatının 44.yılında mezarı başında anıldı.

8.05.2024 10:18:00 0
CİNAYETE KURBAN GİDEN KULKULOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun amcasının oğlu, CHP’nin eski İl Başkanlarından Avukat Mustafa N. Kulkuoğlu, vefatının 44. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.7 Mayıs 1980 yılında evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kulkuloğlu için CHP Kayseri İl Başkanlığı ve ADD Kayseri Şubesi tarafından ortaklaşa anma programı düzenlendi.  Programa CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, ADD Başkanı Haluk Bilgesay, CHP il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili katıldı. Anma programında kur-anı kerim okundu, Kulkuloğlu’nun mezarına karanfiller bırakıldı. Anma programıyla ilgili CHP İl Başkanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamada İl Başkanımız Feyzullah Keskin, il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız ve partililerimiz Av. MustafaN. Kulkuloğlu’nun aramızdan ayrılışının 44. yıl dönümünde mezarını ziyaret ettiler. 7 Mayıs 1980’de evinin önünde sırtından vurularak katledilen geçmiş dönem İl Başkanımız Av. MustafaN. Kulkuloğlu’nu, saygı ve özlemle anıyoruz.” denildi.

Öte yandan anma programı çerçevesinde ADD Kayseri Şubesi tarafından Melikgazi Belediyesi Tiyatro salonunda panel düzenlendi. Moderatörlüğünü ADD Kayseri Şube Başkanı Haluk Bilgesay’ın yaptığı panele konuşmacı olarak CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Refika Kulkuloğlu, Gazeteci Recep Bulut ile Şükrü Efe katıldı.Panelde, Avukat Mustafa N. Kulkuloğlu’nunhayatı ve nasıl cinayete kurban gittiği anlatıldı. Haber: Mehmet Yılmaz

 


YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ERDOĞAN’A ZİYARET

SİYASİLER PINARBAŞINA AKIN EDİYOR

MHP’Lİ GÜLSEVEN: “2 HAZİRAN VEFANIN GÜNÜDÜR”

CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT