CHP’NİN SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT ÖZCAN

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, "Sarıoğlan’da Belediye Başkan adayımız Murat Özcan’dır. Hedefimiz Sarıoğlan ilçemizi rekor oyla halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak." dedi.

POLİTİKA 22.10.2023 10:46:00 0
CHP’NİN SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT ÖZCAN

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan adayını düzenlenen törenle açıkladı. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Sarıoğlan’da Belediye Başkan adayımız Murat Özcan’dır. Hedefimiz Sarıoğlan ilçemizi rekor oyla halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonu Sarıoğlan’a çıkarma yaptı ve Belediye Başkan adayını açıkladı. CHP Sarıoğlan İlçe Binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP il Başkanı Feyzullah Keskin, CHP il ve ilce yöneticileri ile kalabalık bir partili katıldı. Burada bir konuşma yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Sarıoğlan’da belediye başkan adayımız Murat Özcan’dır dedi. Genç, Bizim hedefimiz Sarıoğlan ilçemizi rekor oyla halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak ifadelerini kullandı. Genç, şunları söyledi.” Sarıoğlan İlçesi Belediye Başkan Adayımızı il başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın kolu başkanlarımız, gençlik kolu başkanlarımız, partililerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte büyük bir coşku ile açıkladık. Murat Özcan başkanımızın yolu açık olsun, çıktığı yolda kendisine ve örgütümüze canı gönülden başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz 31 Mart’ta Sarıoğlan ilçemizi rekor oyla halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak dedi. CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’de belediye Başkan adayı Murat Özcan’a başarılar dileyerek, bu seçimler bizim için büyük önem arz ediyor. Onun için gece gündüz demeden çalışıp belediyeleri alacağız. Hem belediye başkanlıklarını hemde meclis üyeliklerinde rekor kıracağız ifadelerini kullandı. Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Murat Özcan’da kendisini aday gösteren CHP yönetimine teşekkür etti ve bugünden tezi yok çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah belediye başkanlığını kazanacağız diye konuştu. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”