CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYINA KATILDILAR

SİYASET 21.04.2024 12:02:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Sarız, Felahiye ve Akkışla Belediye başkanları ve 2 Haziran'da yapılacak Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Deniz Yağan Ankara’ya çıkarma yaptı. Başkanlar, Ankara’da Anıtkabiri ziyaret etti, Yerel Yönetimler Çalıştayına katıldı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye başkanı seçilen Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Felahiye Belediye Başkanı ŞeferGüleser ile Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun Ankara’ya gitti. Başkanların Ankara ziyaretinin sebebi ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak olan Yerel Yönetimler Çalıştayı. Çalıştay öncesinde CHP’liler Genel Başkan Özgür Özel ile Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP Genel Başkanı, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda, "Cumhuriyetimizi, emanet ettiğiniz gençlerle birlikte yüceltmek için azimle ve kararlılıkla mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP’li belediye başkanlarının yanı sıra Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış’nın da katıldığı Ankara ziyaretinde Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’da hazır bulundu. CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Seçilmiş Belediye Başkanlarımızla Evrensel Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İzindeyizdedi. 

Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”