CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Yıldız ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Özgür Alçı, pazar günü yapılacak seçimlerde destek istedi.

SİYASET 28.03.2024 15:51:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Yıldız ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Özgür Alçı, Yeni Ufuklar Derneği Kayseri Şubesi ve Adanalılar Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette adaylar projelerini anlattı ve pazar günü yapılacak seçimlerde destek istedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayları, Milletvekili Aşkın Genç ile birlikte ziyaretlerin sürdürüyorlar. Bu çerçevede Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Yıldız ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Özgür Alçı ile Yeni Ufuklar Derneği Kayseri Şubesi ve Adanalılar Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, değişimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Yeni Ufuklar Derneği Kayseri Şube Başkanı Şükrü Efe ve yönetim ile Adanalılar Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Sezgin ve yönetim kuruluna projelerin anlatan Alçı ve yıldız Pazar günü yapılacak olan seçimlerde destek istediler.  Haber Merkezi 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”