CHP’LİLER PINARBAŞINA ÇIKARMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı Pınarbaşı’na çıkarma yaptı.

18.04.2024 10:30:00 0
CHP’LİLER PINARBAŞINA ÇIKARMA YAPTI

SEÇİMİ HEP BİRLİKTE ÇALIŞIP KAZANACAĞIZ

CHP’liler Pınarbaşı’nda İlçe Başkanı Eser Çetinkaya ve Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’la 2 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. CHP’liler seçime kadar hep birlikte çalışıp kazanacağız mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisinin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’ın 2 Haziran seçimlerini kazanmasını için seferber olan CHP’liler geçtiğimiz günde Pınarbaşına çıkarma yaptı. İl ve ilçe yöneticileri CHP Pınarbaşı ilçe örgütü ile bir arayla gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, geçtiğimiz gün İl Başkan Yardımcılarımızla 2 Haziran Pınarbaşı Yerel Seçimlerini değerlendirmek için Pınarbaşı İlçemize ziyarette bulunduk. İl Yöneticilerimiz ve Pınarbaşı İlçe Yöneticilerimiz genişletilmiş bir Yönetim Kurulu toplantısı yaptılar. Pınarbaşı İlçe Başkanımız Sayın Eser Çetinkaya, İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan adayımız Sayın Deniz Yağan’ın görüşleri ve talepleri görüşülüp, değerlendirildi.Pınarbaşı Yerel Seçimlerinde hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kazanacağız.Pınarbaşı’na Deniz’i getireceğiz dedi. Öte Yandan, CHP’nin Sarız, Akkışla ve Felahiye Belediye Başkanları ve Belediye meclis üyeleri de CHP il Başkanlığında bir araya geldi. CHP’li Başkanlar İl başkan yardımcıları ile seçim sürecini değerlendirdi ve bundan sonraki yol haritasını belirledi. Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”