CHP GENÇLİK KOLLARINDAN OSB'YE

POLİTİKA 14.10.2020 11:01:00 0
CHP GENÇLİK KOLLARINDAN OSB

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından, Osmanlı Odası için toplam 1.459.839,12 TL harcandığı Sayıştay'ca belirlendi. Osmanlı Odasında dünyaca ünlü Stefano Ussi’nin Sürre Alayı tablosu, portre, Kâbe iç örtüsü, Osmanlı antika gümüş kubur, Osmanlı kılıç ve hat sanatı yazı takımı gibi eserler yer alıyor. OSB 1,5 milyon TL zarara uğratıldı. Bu görevi kötüye kullanma ve zarara uğratmadır. Harcama, Sayıştay raporu ile tescillenmiş, mevzuata aykırı bir harcamadır. 

 

Ekonomik sebeplerle vatandaşına "sabret" diyen AKP zihniyeti kendi harcamalarında müsrif davranmaktan geri kalmıyor.İşçinin alın teri, kazanılmış hakkı; spor kulübüne aktarılan yarım milyon, OSB’de son teknoloji akıllı telefonlar, arsa devirlerinde usulsüzlük, yangına hazır olmayan firmalara usülsüz yapı izni, kaçak yapı’da ayrımcılık, milyonluk Osmanlı odası gibi fantastik harcamalara peşkeş çekiliyor. 

Akp'nin yarattığı ekonomik krizde her bir OSB firmasından kestikleri paralarla ve aldıkları ödeneklerle ekonomiye fayda sağlayacakken, OSB'nin en büyük ve gösterişli yapısını yaptırıp içinde özerk bir saray hayatı süren NURSAÇAN yönetimi kendine yakışanı yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Özellikle Kayseri OSB'nin ve Türk işgücünün büyük çoğunluğunu oluşturan asgari ücretle çalışan vatandaşlarımıza duyurulur! Kayseri'de ekonomik sebepler yüzünden intihar edenlerin sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Saltanat kurmaya, yağmalamaya devam! 

 

Kıymetli Şair Tevfik Fikret'in dizeleri ile sesleniyoruz: 

 

Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

 

Eda ALBAYRAK

CHP Kayseri Gençlik Kolları İl Başkanı


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ