BÜYÜK VE KÜÇÜK GÜRLEĞEN MAHALLESİNİN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

GÜNCEL 26.10.2021 16:31:00 0
BÜYÜK VE KÜÇÜK GÜRLEĞEN MAHALLESİNİN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Pınarbaşı İlçesinin Büyük ve Küçük Gürleğen Mahallesindeki tarım arazileri bundan böyle hayata geçirilen kapalı sulama sistemi ile sulu tarım yapılabilecek. Sanayide 14 litre su çıkartılan ve 365 bin liraya mal olan çalışmayla birlikte 270 dekar tarım arazisi sulanabilecek.
Pınarbaşı İlçesinin Gürleğen Mahalle Muhtarı Sezai Karakaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın büyük desteği ile artık Büyük ve Küçük Gürleğen mahallemizdeki tarım arazileri sulu tarım yapabilecek dedi.  Bölgelerinde Devlet Su İşlerinin Kapalı Sulama sistemi çalışmalarını tamamladığını bildiren Muhtar Sezai Karakaya, mahallemizin çiftçimizin en büyük sıkıntısı olan su sorunu giderilmiş durumdadır. Ben başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere ekibine ve DSİ çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahallemizde büyük bir sorunumuz giderilmiş oldu dedi. 
Gürleğen Mahallesi Muhtarı Sezai Karakaya, ayrıca tarım arazilerinin sulama sorununa destek veren İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Gökmen, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Menduh Uzunluoğlu, İlçe Ziraat Odası Başkanımız Sayın Mesut Mucuk beye, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Türkay Kara’ya, MHP İlçe Başkanımız Sayın Kadir Akbaş’a, ilçe jandarma komutanımıza ve Pınarbaşındaki tüm kurum amirlerine çok teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun ifadelerini kullandı. Muhtar Sezai Karakaya, Sanayide 14 litre su çıkartılan ve 365 bin liraya mal olan çalışmayla birlikte 270 dekar tarım arazisinin sulanabileceğini sözlerine ekledi.
Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Av. Türkay Kara’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyemiz tarafından kapalı sulama sistemi ile Gürleğen Mahallesi tarım arazileri sulu tarım yapılabilecek. Gürleğen Mahallemize hayırlı olsun. Ayrıca Muhtarımız Sezai Karakaya’ya da ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini yer verdi. 
Haber: Mehmet Yılmaz
 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ