BBP HACILAR İLÇE BAŞKANI ÇEVRİM ANKARA’DA

ÇEVRİM, GENEL BAŞKANLARI DESTİCİ İLE BİR ARAYA GELDİ

POLİTİKA 21.10.2021 13:31:00 0
BBP HACILAR İLÇE BAŞKANI ÇEVRİM ANKARA’DA

Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim ve beraberindeki bir heyetle Genel Başkanları Mustafa Destici’yi ziyaret etti Çevrim, ziyarette çalışmaları hakkında genel başkanları Destici’ye bilgiler verdi.
Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, geçtiğimiz gün Ankara’da Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Mustafa Destici’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizde çalışmalarımız ve projelerimizle ilgili genel başkanımıza bilgi verdik. Genel Başkanımız partimizin saha çalışmalarında vatandaşlar ile her zaman iç içe olmamızı, ülkemizin gelecek hedeflerine emin adımlarla yürümemizi ve hareketimizin büyük rol oynayacağını söyledi. Genel başkanımız ayrıca bizi saha çalışmalarımızdan dolayı kutlayarak tebrik etti dedi.
Çevrim, ayrıca Genel Başkan Yardımcılarından Ali Keser’ide ziyaret ettiklerini bildirerek, genel başkan yardımcımız Keser’de çalışmalarımıza devam etmemizi hareketimizin millet için siyaset yapan bir hareket olduğunu belirtti.
Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı’yıda makamında ziyaret ettiklerini söyleyen Çevrim, kendisine gençlik ile alakalı projelerimizden bahsettik. Kendisi de Alperen Ocaklarının gençlere rol model olması adına sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasını, lise ve üniversitelerde başarılı öğrencilere maddi manevi destek verilmesini istedi. Bizde bu yönde çalışmalarımızı artıracağımızı kendisine söyledik ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI