BAŞKANLARDAN SOCAR GRUP DİREKTÖRÜ ARIK’A ZİYARET

GÜNCEL 27.10.2021 16:13:00 0
BAŞKANLARDAN SOCAR GRUP DİREKTÖRÜ ARIK’A ZİYARET

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Socar Kayserigaz Kamu İlişkileri Grup Direktörü Erkun Arık’ı Ankara’daki ofisinde ziyaret etti. Başkanlar ziyarette, Doğalgazla alakalı görüş alışverişinde bulundu.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında,  Ankara'da SOCAR KAYSERİGAZ Kamu İlişkileri Grup Direktörü hemşehrimiz Erkun Arık Beyi ofisinde ziyaret ederek başta Fatih ve Sindelhöyük mahallelerimizde Doğalgaz alamayan hemşehrilerimizin sorununu çözmek için istişarelerde bulunduk. Erkun beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’te Socar Kayserigaz Kamu İlişkileri Grup Direktörü Erkun Arık Beyi Ankara’daki ofisinde ziyaret ederek bir süre görüştük. Kendisiyle Doğalgaz alamayan hemşehrilerimizin sıkıntılarıyla alakalı istişarede bulunduk. İlgi ve alakasından ötürü Sayın Arık’a teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Yeşilhisar belediye Başkanı Halit Taşyapan ise sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz gün Kayserigaz Kamu İlişkileri Grup Direktörü, hemşehrimiz Erkun ARIK beyle bir araya geldik. Doğalgaz ile ilgili konularımızı bir kez daha gündeme taşıdık. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullandı. 
Haber: Mehmet Yılmaz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI