BAŞKAN YALÇIN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Ali Dağı 360 Kafe, Altıntepe Semt Kütüphanesi, Zincidere Göleti Mesire Alanı gezildi.

TALAS 5.09.2021 16:57:00 0
BAŞKAN YALÇIN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız ile birlikte Talas’ta tamamlanan yatırımları ve hayata geçirilecek projeleri yerinde inceledi.
  Ali Dağı 360 Kafe, Altıntepe Semt Kütüphanesi, Zincidere Göleti Mesire Alanı ve Mevlana 32 derslikli ilkokul başta olmak üzere tamamlanan ve yapımı devam eden camileri, parkları, aile sağlığı merkezlerini ve sosyal tesisleri gezen heyet ayrıca Ali Dağı Füniküler Sistem Hattı güzergahına giderek burada projeyle ilgili Başkan Yalçın’dan bilgiler aldı.
  İncelenen projelerle ilgili düşüncelerini aktaran Taner Yıldız, her bir projenin ayrı bir öneme ve değere sahip olduğunun altını çizerek, Başkan Yalçın’ın birçok farklı konuda çok güzel işlere imza attığını söyledi.
  Daha sonra konuyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Yalçın da gece gündüz Talas için çalıştıklarının altını çizerek, “Bizler bu millete hizmetkar olarak göreve geldik, çok şükürki bu sözümüzde ilerliyoruz. Allah devlete zeval vermesin, devletimizin imkanları geniş. Bu imkanlar çerçevesinde ilçemize eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora ve sosyal hayata kadar her alanda birçok yatırım kazandırıyoruz.” dedi. Haber Merkezi


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI