BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU AÇIKLADI

PINARBAŞI’NDA DOĞALGAZ ÇALIŞMASININ İLK ETABI HÜRRİYET MAHALLESİNDEN BAŞLADI

GÜNCEL 10.03.2024 11:23:00 0
BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU AÇIKLADI

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, İlçede doğalgaz altyapı çalışmalarının Hürriyet mahallesinden başladığını bildirdi. İlk şebeke döşeme çalışması için tören düzenlendiklerini bildiren Başkan Uzunluoğlu,çalışmanın etap etap ilerleyeceğini kaydetti.

Hürriyet Mahallesinde düzenlenen törene Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun yanısıra MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemil Demirel, MHP Kayseri İl Başkan Yardımcıları Aytaç Gezici, Kürşat Açıkgöz, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş, MHP il ve ilçe yöneticileri, Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Ahmet Çalışkan, BBP Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Hayrettin Uslu ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı. 

Törende kısa bir konuşma yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, bugün burada Hürriyet Mahallemizde doğalgaz alt yapı kazı çalışmalarının startını veriyoruz. Doğalgaz hattının döşenmesinin ardından vatandaşlarımız da abone bağlantılarını yapılabilecek. Biz sözümüzün arkasındayız. Doğalgazı ilçemize getirdik. İnşallah kısa süre içerisinde de halkımız doğalgazı kullanmaya başlayacak. Tüm ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun dedi.

Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Ahmet Çalışkan’da konuşmasında Başkan Menduh Uzunluoğlu’na gayretlerinden ötürü teşekkür etti. Çalışkan, başkanımız söz verdi sözünü yerine getirdi. inşallah halkımız kısa süre içerisinde de doğalgazını kullanmaya başlayacak. İlçemize milletimize hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı. Başkan Mendun Uzunluoğlu’nun konuşmasının ardından kurbanlar kesilerek doğalgazın ilk kazı çalışması başladı. Çalışmalar diğer mahallelerde de etap etap ilerleyecek. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”