Başkan Palancıoğlu, Sarımsaklı’da ihtiyaçları yerinde tespit etti

HER CUMA ERKEN SAATLERDE BİR MAHALLEDE TEKNİK EKİP İLE GEZEREK İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT EDEN MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, SARIMSAKLI MAHALLESİ'NDE YAPILMASI GEREKENLERİ YERİNDE GÖREREK ÇALIŞMALARIN PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAĞINI SÖ

KAYSERİSPOR 6.11.2020 12:36:00 0
Başkan Palancıoğlu, Sarımsaklı’da ihtiyaçları yerinde tespit etti

Her cuma erken saatlerde bir mahallede teknik ekip ile gezerek ihtiyaçları yerinde tespit eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Sarımsaklı Mahallesi’nde yapılması gerekenleri yerinde görerek çalışmaların pazartesi günü başlayacağını söyledi.
Mahallenin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve yapılması gereken işleri not alan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Her cuma bir mahallemizde inceleme yaparak ihtiyaç olan çalışmaları yerinde tespit ediyoruz. Ve akabinde yoğun bir ii makinesi ve ekiplerle birlikte yapılması gereken işleri yapıyoruz. Bu sabah da daha güneş doğmadan Sarımsaklı Mahallemize geldik. Burada yapılacak işleri muhtarımızla beraber değerlendirdik. Sorunları yerinde tespit edip, hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Mahallelerimize gerekli tüm hizmetleri sunmak, cadde ve sokaklarımızı yenilemek, yeni parklar ve pazar yerleri yapmak için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Hiçbir ayırım yapmadan tüm mahallelerimize hizmet sunuyoruz. Melikgazi’miz büyüyor, değişiyor ve değişim devam edecek” dedi.
Sarımsaklı Mahalle Muhtarı Necati Türkay ise, “Başkanımıza çok teşekkür ederim. İhtiyaç olan ve yapılması gereken yerleri söyledim. İnşallah kısa zamanda yapılacak. İnşallah yollarımız yapılacak bazı ihtiyaçlarımız karşılanacak. Mahallemiz güzelleşecek” diye konuştu.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ