Başkan Çolakbayrakdar: "Bütün mahallelerimizde modern dönüşüm devam edecek"

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, MİMARSİNAN MAHALLESİ’NDEKİ TARSUS VE YILDIZEVLER MAHALLESİ’NDEKİ 313-315 VE 317 SOKAĞIN ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI KONTROL ETTİ.KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, MİMARSİNAN MAHALLESİ’NDEKİ TAR

VİDEO HABER 30.08.2021 10:39:00 0
Başkan Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi’ndeki Tarsus ve Yıldızevler Mahallesi’ndeki 313-315 ve 317 Sokağın asfaltlama çalışmalarını kontrol etti. Vatandaşların huzurlu ve keyifli bir Kocasinan’da yaşamaları için dur durak bilmeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, her bir mahalleyi; yenilemek, değiştirmek ve dönüştürmek için yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Hafta sonu Yıldızevler ve Mimarsinan Mahallesi’ni adım adım gezerek, saha çalışması gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların daha güzel bir ilçede yaşamaları için yoğun gayret sarf ettiklerini ifade etti. Şehrin altyapısını da geleceğe hazırlayan Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Mimarsinan Mahallesi Tarsus sokağında yenilenmesi gereken bölgelerde asfaltlama çalışmasını yapıyor. Bütün birimlerimiz, mahallelerimizde; kaldırım, yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra yeni yolların açılması noktasında teyakkuz halindeler. Her bir mahallemizi, yenilemek, değiştirmek ve dönüştürmek için yoğun çalışıyoruz. Bütün ekiplerimiz, hemşehrilerimizin huzurlu ve keyifli bir Kocasinan’da yaşamaları için sahada çalışıyor. Birimlerimizle her alanda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet üretiyoruz.”
Asfaltlama çalışmalarını takip eden Başkan Çolakbayrakdar, ardından Yıldızevler Mahallesi’ndeki yenileme çalışmalarını kontrol etti. Burada da açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ımızın her bir bölgesindeki ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın taleplerini birer birer yerine getirme adına çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu doğrultuda Yıldızevler Mahallesi’ndeki 313-315 ve 317 Sokağın asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Mahallemizde bu ve buna benzer çalışmalarımız devam edecek. Bu 3 sokağın trafiğe açılmasıyla birlikte diğer sokaklarda yenileme çalışmalarına devam edeceğiz. Bir yandan sokakları trafiğe kapatıp, sokakları yenilerken diğer yandan ise trafiğin akışını sağlayabilmek adına mahallelerimizde etap etap çalışmalarımız sürüyor. Tarsus sokağın ardından ekiplerimiz, aciliyet sırasına göre başka bir mahallede asfaltlama çalışmalarına devam edecek. Bütün ekiplerimiz, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Program dahilinde tüm mahallelerimizde değişim, dönüşüm çalışmaları hızla sürecek. Amacımız, Kocasinan sakinlerimize yakışır bir ilçe hazırlamak ve vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır. Çalışmalarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Çolakbayrakdar, daha konforlu bir Kocasinan inşa etmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ