Başkan Çolakbayrakdar: Asfaltlamadık cadde ve sokak kalmayacak"

KOCASİNAN BELEDİYESİ, YEŞİL MAHALLE’DEKİ 10 METRE GENİŞLİĞİNDE 900 METRE UZUNLUĞUNDAKİ SARIMSAKLI CADDESİ’NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI TAMAMLAYARAK, VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNDU.KOCASİNAN BELEDİYESİ, YEŞİL MAHALLE’DEKİ 10 METRE GENİŞLİĞİNDE 900 METRE UZUNLUĞ

VİDEO HABER 20.08.2021 11:15:00 0
Başkan Çolakbayrakdar: Asfaltlamadık cadde ve sokak kalmayacak

Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle’deki 10 metre genişliğinde 900 metre uzunluğundaki Sarımsaklı Caddesi’nde asfaltlama çalışmasını tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sundu. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, program dahilinde yapılması öncelikli olan Kocasinan’ın her bir köşesinde asfaltlanmadık yer kalmayacağını söyledi.
Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşil Mahalle’de yenilenen caddenin eksiksiz ve daha sağlıklı olması için büyük bir titizlikle bizzat çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaş ve işçilerle sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yapılan yol çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini ve daha konforlu şekilde vatandaşın hizmetine sunduklarını vurgulayarak; “Yeşil Mahalle Sarımsaklı Caddesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Yaz mevsimi, bütün belediyeler için yoğun çalışma aylarıdır. Kocasinan Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte sahadayız. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri de, belirlediğimiz programa göre her bir mahallemizde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Sarımsaklı Caddesi’nin ardından farklı mahallelerde asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam edecek. Bütün gayretimiz, mahallelerimizin içerisindeki her bir cadde ve sokak da asfaltlanmadık yol bırakmamak. Bu gayretle yoğun çaba sarf ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. Kocasinan’ın 145 kilometre uzunluğunda büyük bir alana sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti;
"Gerek merkez gerek kırsal mahalleleri olmak üzere yenilenmeye ihtiyacı olan yolları, kaldırımları ve sokakları yeniliyoruz. Bir yandan da yeni imara açtığımız yerlerde yeni yollar yapıyoruz. Böyle olunca hepsinin bir anda yapılma şansı olmuyor. Ama hedeflerimiz doğrultusunda yapılmasını öncelediklerimizin her birinde çalışmalarımız devam ediyor. Geldiğimiz noktada ise hedeflerimizin yüzde 99’unu yapmış bulunmaktayız. Yapılan yolların kazasız belasız sağlıkla kullanılmasını diliyorum. Her bir yaptığımız yeni yol, hız yapmamayı gerektiriyor. Yeni yapılan yollarda hız yapmayıp, trafik kurallarına hassasiyet gösteren araç sürücülerimize teşekkür ediyorum. Daha konforlu ulaşım için çalışmalarımız devam edecek.”
Yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a dua eden vatandaşlar da, “Allah razı olsun. Yollarımız çok güzel oluyor.” diye sevinçlerini dile getirdi.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ