ATAMAN VE BOZKURT’DA ADAY ADAYI

İYİ Parti önceki dönem Kayseri il Başkanı Sebati Ataman ve Süleyman Bozkurt’ta milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

POLİTİKA 19.03.2023 11:57:00 0
ATAMAN VE BOZKURT’DA ADAY ADAYI

İYİ Parti önceki dönem Kayseri il Başkanı Sebati Ataman ve Süleyman Bozkurt’ta milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İYİ Parti Önceki dönem Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’ya genel merkeze giden Ataman, şunları kaydetti.” TBMM 28.Dönem Kayseri Milletvekilliği Aday Adaylığı için İYİ Parti Genel Merkezimizde başvurumuzu yaptık. Çıktığımız bu kutlu yolun milletimize, şehrimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin.”

İyi Parti Önceki Dönem Kayseri İl başkanı Süleyman Bozkurt’ta 28. Dönem Kayseri Milletvekili Seçimi İçin Aday Adaylığı Başvurumu Yaptım. Güçlü, hür ve mutlu Türkiye ideali için çıktığımız bu yol ancak birlik ve beraberlik ile aşılabilir.  Yolumuz Açık Olsun dedi. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”