ASKON’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BAŞKAN İLKER BARLI, HERKESİ KAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA ÇAĞIRDI

SAĞLIK 18.02.2024 11:04:00 0
ASKON’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kayseri Şubesi, Türk Kızılayı iş birliğiyle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. 

ASKON, Kan bağışının hayat kurtaran önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikle, bölgedeki sağlık ihtiyaçlarına destek olmayı hedefliyor.

Organizasyonda ASKON üyeleri ve kan bağışında bulunmak isteyenler, kan bağışı araçlarında kan verebilecekler. Bu anlamlı etkinlikle, hem kan bağışının önemi bir kez daha vurgulanacak hem de toplumun sağlık alanındaki ihtiyaçlarına katkı sağlanmış olacak. ASKON Kayseri Şube Başkanı İlker Barlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "ASKON olarak toplumsal sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ediyoruz. Bu organizasyonla, kan bağışının önemini vurgulayarak sağlık alanında farkındalık oluşturmayı ve ihtiyaç sahiplerine destek olmayı amaçlıyoruz. Tüm üyelerimizi ve bölge halkını bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyoruz" dedi. Etkinlik, havaalanı yolu üzerindeki dernek merkezinde gerçekleştiriliyor. Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”