ASKF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI  

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Sümer Amatör Evi’nde Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan 20 takımın temsilcilerini toplayarak bilgilendirme toplantısı yaptı.

SİYASET 2.09.2021 11:10:00 0
ASKF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI  

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Sümer Amatör Evi’nde Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan 20 takımın temsilcilerini toplayarak bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrasında takımların Argıncık Stadı’nda yapacağı antrenman saatlerinin kurası çekildi.  

Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal yapılan toplantı hakkında bilgi verdi. Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan 20 takımın temsilcileri ile bir araya geldiklerini dile getiren Önal, hem yeni sezon öncesinde bilgi verildiğini hem de takımlara gerekli evrakların dağıtımının yapıldığını söyledi. Antrenman saatleri konusunda erken davrandıklarını söyleyen Mutlu Önal, yapılan bilgilendirme toplantısı sonrasında Argıncık Stadı’nda yapılacak idmanlar için saatlerin kulüplere çekilen kura ile dağıtıldığının altını çizdi. Sümer Amatör Evi’nde yapılan toplantıya ASKF Başkanı Mutlu Önal ve kulüp temsilcilerinin yanı sıra Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir’de katıldı. Spor Servisi


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ