ARIK VE ÖZER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP Milletvekili Çetin Arık, İl başkanı Ümit Özer ve Gençlik kolları başkanı Eda Albayrak'tan gazetemize nezaket ziyareti.

POLİTİKA 16.10.2020 12:21:00 0
ARIK VE ÖZER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP milletvekili Çetin Arık, İl başkanı Ümit Özer ve Gençlik kolları başkanı Eda Albayrak ile yönetim kurulu üyeleri gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunarak “Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri ile ilgili sorunların çözümü için TBMM’den canla başla çalıştıklarını ancak sistemin tıkandığına değinen Arık, “Kayseri maalesef beklediği yatırımları bir türlü alamıyor. 2021 Yılı için Hızlı Trenle ilgili bir planlama maalesef yok. Şu anda Kayseri 81 il içerisinde en az yatırım alan 79. İl konumunda. Maalesef sözlerle icraatlar örtüşmüyor” dedi.

Arık, başta ekonomi olmak üzere sorunların çığ gibi yığıldığını, mecliste muhatap bulamadıklarını ve meclisin şu anda tıkandığını ve işlerliğini de yitirdiğini, tek adam zihniyeti ile Türkiye’nin daha fazla bir mesafe kat etmesinin ve soruları çözmesinin mümkün olmadığını söyledi.

CHP İl başkanı Ümit Özer’de ziyarette Kayseri ile ilgili gözlemlerini aktarırken, özellikle Kadın cinayetleri ve intiharlarla ilgili sorunun son günlerin en çok iç kanatan tablosu olduğunun altını çizdi. MEHMET YILMAZ

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI