ARAŞTIRMACI YAZAR İHSAN GÖRÜCÜDEN 5. KİTAP

Araştırmacı yazar İhsan Görücü nün 2020 yılında yayınladığı kitapları 1- Din ve Dünya OKU-YORUM 2- Din ve dünya YAZI-YORUM 3- Din ve Dünya DÜŞÜNCE-YORUM 4- Din ve dünya ELEŞTİRİ-YORUM kitaplarını düzenlenen etkinlik ile tanıtıldı.

KÜLTÜR-SANAT 8.02.2021 10:19:00 0
ARAŞTIRMACI YAZAR İHSAN GÖRÜCÜDEN 5. KİTAP

1998 Yılında Kayseri Hakimiyet gazetesinde "Cumadan Cumaya" köşesiyle yazarlığa adım atan emekli İmam Hatip İhsan Görücü 2020 yılına kadar yaptığı ilmi/ kültürel araştırmaları ve köşe yazılarını ilk kitabı MİHRAPTA KONUŞARAK MEDYADA YAZARAK VAROLUŞ kitabında 2010 yılında yayınlamıştı. Yazar İhsan Görücü 2020 yılında 4 kitap birden yayınlayarak yazarlığının 20. yılında meslek yaşamını taçlandırdı. Sosyal Bilimler Yüksek Okulu mezunu olan yazar köşe yazılarında başta dini konular olmak üzere; Siyasi meseleler, Sosyoloji, Psikoloji ve diğer ilmi konularda köşe yazıları yazmaktadır. Eserleri güncel ve popüler ilmi analizlerden oluşmaktadır.

Araştırmacı yazar İhsan Görücü nün 2020 yılında yayınladığı kitapları 1- Din ve Dünya OKU-YORUM 2- Din ve dünya YAZI-YORUM 3- Din ve Dünya DÜŞÜNCE-YORUM 4- Din ve dünya ELEŞTİRİ-YORUM kitaplarını düzenlenen etkinlik ile hafta sonunda pandemi kurallarına uygun şekilde yapılan tanıtım programıyla basın mensuplarına imzalamıştır.

Araştırmacı yazar İhsan Görücü'nün kitapları Medrese içerisinde Akabe Kitabevi ve Müftülüğün alt katındaki Diyanet Yayında satılmaktadır.   Haber Merkezi 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI