Arama Kurtarma Akreditasyon Sertifikası alan Türkuaz’dan AFAD’a ziyaret

KENTSEL ARAMA KURTARMA ALANINDA AKREDİTE EDİLEN VE YETKİ SERTİFİKASINI ALAN TÜRKUAZ DOĞA SPORLARI ARAMA KURTARMA DERNEĞİ, AFET VE ACİL DURUM İL MÜDÜRÜ OSMAN ATSIZ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.KENTSEL ARAMA KURTARMA ALANINDA AKREDİTE EDİLEN VE YETKİ SERTİFİKA

YAŞAM 27.10.2021 13:30:49 0
Arama Kurtarma Akreditasyon Sertifikası alan Türkuaz’dan AFAD’a ziyaret
Kentsel Arama Kurtarma alanında akredite edilen ve yetki sertifikasını alan Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği, Afet ve Acil Durum İl Müdürü Osman Atsız’ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay Ankara AFAD Yönetimi Başkanlığı’nda düzenlenen törenle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Kentsel Arama Kurtarma Akreditasyonu Sertifikasını alan Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği, AFAD İl Müdürü Osman Atsız’ı makamında ziyaret etti. Dernek başkanı Mehmet Eskitaş, Operasyon Sorumlusu Deniz Temel ve gönüllülerin de katıldığı ziyarette Başkan Eskitaş, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye’nin akredite edilmiş 8. kuruluşu olduklarını hatırlatan Eskitaş, süreçte verdikleri eğitim ve desteklerden dolayı İl Müdürü Osman Atsız’a teşekkür etti.
AFAD İl Müdürü Osman Atsız da Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği’nin her zaman sahada özveriyle çalıştığını belirterek, derneğin akredite sertifikasıyla birlikte büyük bir sorumluluğunun da olduğunu söyledi. AFAD İl Müdürü Osman Atsız, Türkuaz Arama Kurtarma ekibine AFAD çantası hediye etti.

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ