ALİ RAMAZAN BENLİ: "KURBAN BAYRAMI'NDAKİ HAREKETLİLİĞİ 1.5 AYDA TOPARLAYABİLDİK"  

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, korona virüsle mücadele hakkında bilgiler vererek, "Kurban Bayramı'ndaki hareketliliği 1.5 ayda toparlayabildik" dedi.

SAĞLIK 4.10.2020 12:18:00 0
ALİ RAMAZAN BENLİ:

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, korona virüsle mücadele hakkında bilgiler vererek, "Kurban Bayramı'ndaki hareketliliği 1.5 ayda toparlayabildik" dedi.  

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli yaptığı açıklamada Kayseri'de tüm hızıyla devam eden korona virüs çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Benli, "Korona virüsle mücadelenin bir tarafında sağlık çalışanları ve sağlıkçılar var diğer tarafında ise toplum var. Eğer toplumda bir uyumsuzluk veya pandemi kuralına aykırı bir hareket meydana geldiği zaman; ortada ki havuz yüksek oranda doluyor. Bu doluşu bizim boşaltmamız da uzun sürüyor. Yani sağlıkçılar ne kadar çalışırsa çalışsın, hastaneler ne kadar güçlü iş yaparsa yapsın bunu boşaltmak belli bir süreç alıyor" dedi.

Benli, "Kurban Bayramı'nda ki hareketlilik ve gurbetçilerimizin oluşturduğu yoğunluğun yükünü, biz ancak 1.5 ayda toparlayabildik. Yani bu bizim için çok sıkıntılı bir dönem oluşturuyor. Kayıplarımız oluyor. Etrafında büyüdüğümüz insanlar var. Bunlar bizi üzüyor. Bu durumlara düşmemek için kurallara tam uymak ve filyasyon ekibine doğru bilgi paylaşımı yapmak çok önemlidir. Bizde, sağlık sisteminde eksikliklerimizi tamamlayarak bu işi hızlı bir şekilde toparlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

                                        


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ