AKKIŞLA BELEDİYE BAŞKANI DURSUN AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisinden Akkışla’ya Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun’un ilk icraatı belediyenin borcunu billboardlara astırmak oldu.

19.04.2024 13:51:00 0
AKKIŞLA BELEDİYE BAŞKANI DURSUN AÇIKLADI

BELEDİYEYİ YAKLAŞIK 18 MİLYON BORÇLA DEVRALDI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Akkışla Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun, belediyeyi yaklaşık 18 milyon borçla devraldıklarını açıkladı. Dursun, belediyenin borcunu ilçedeki billboardlara astıklarını belirtti. Dursun, belediyemizin 17 milyon 711 bin 899 lira borcu var dedi. Başkan Dursun ayrıca mal varlığını da açıklayarak belediye binasına astı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış’ta,Akkışla’da artık her şey şeffaf. Başkanımız belediyeyi ne kadar borçla devraldığınıAkkışla’nın dört bir yanına veherkesin görebileceği yerde ilan etti. Ayrıca Başkanımız yine Belediye Başkanı seçildiği tarih itibariyle mevcut malvarlığını da belediye binasına astı. İşte şeffaf belediyecilik, işte Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği, işte Akkışla.” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisinden Akkışla’ya Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun’un ilk icraatı belediyenin borcunu billboardlara astırmak oldu. Belediyeyi yaklaşık 18 milyon borçla devraldıklarını bildiren Başkan Dursun, halkımız bakıp görsün istedik. Belediyenin borcunu billboardlara astık. Şu an itibariyle belediyemizin 17 milyon 711 bin 899 lira borcu var dedi.

Başkan Dursun ayrıca mal varlığını da açıkladı. Dursun, 01.04.2024 tarihi itibariyle banka hesabımda 30 bin TL var. Kayseri’nin Zümrüt Mahallesinde 100 metrekare evim, Akkışla Merkezde 2 katlı kargı evim mevcut. Ayrıca Akkışla merkezde 2000 metre karelik bir bahçem, ağırda ise beş adet buza, 20 adet te büyükbaş hayvanım var. Bunun dışında birşeyim yok dedi. Başkan Mustafa Dursun, ben mal varlığımı açıkladım. Diğer belediye başkanlarının da açıklamasını bekliyorum. Çünkü bunu halkımızda istiyor ifadelerini kullandı. 

Diğer taraftan CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış’ta konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Ünalmış, İşte Şeffaf Belediyecilik, İşte Akkışla Belediyesi ifadelerini kullandı. Ünalmış, şunları kaydetti. Akkışla Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dursun; şeffaf belediyeciliğin ilk icraatını yaptı. Akkışla’da artık her şey şeffaf. Belediye Başkanımız Belediyeyi devraldığı tarih itibariyle ne kadar borçla aldığını Akkışla’da herkesin görebileceği yerde ilan etti. Ayrıca Belediye Başkanımız, yine Belediye Başkanı seçildiği tarih itibariyle mevcut malvarlığını da belediye binasına astı. İşte şeffaf belediyecilik, işte Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği, işte Akkışla.” Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”