AKIN: ECZACILARIN SORUNLARINI ANLATTI

Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, Türk Eczacıları Birliğinin 43. Dönem 3. Bölgelerarası toplantısında bir konuşma yaptı.

SAĞLIK 23.07.2023 11:38:00 0
AKIN: ECZACILARIN SORUNLARINI ANLATTI

Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, Türk Eczacıları Birliğinin 43. Dönem 3. Bölgelerarası toplantısında bir konuşma yaptı. Akın, Ekonomik sorunlar başta olmak üzere, istihdam ve kamu eczacılarının temel sorunları ve çözüm önerilerini hakkında bilgiler paylaştı.

Türk Eczacıları Birliği 43. Dönem 3. Bölgelerarası Toplantı 20 Temmuz Perşembe günü Muğla’da başladı. Bölgelerarası Toplantıya; Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri, Yüksek Haysiyet Divanı Üyeleri, TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu, Bölge Eczacı Odalarımızın Başkan ve Yöneticileri, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği ve Birim Kooperatiflerimizin Başkan ve Yöneticileri ile meslektaşlarımız katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin açılış konuşmasını yaptı. Cumhuriyet’in 100. Yılında böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Tekin, “Mesleki sorunların tartışıldığı, mesleğimize katkı veren bir olmasını temenni ediyorum. İyi ki eczacıyız” dedi.Toplantıya katılan Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Uğur Nuri Akın’da burada bir konuşma yaptı. Akın, Ekonomik sorunlar başta olmak üzere, istihdam ve kamu eczacılarının temel sorunları ve çözüm önerilerini hakkında bilgiler paylaştı. Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”