AKAR, ERSOY VE BÜYÜKKILIÇ PINARBAŞI’NDA

Milli Savunma eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu ziyaret etti.

POLİTİKA 11.08.2023 15:25:00 0
AKAR, ERSOY VE BÜYÜKKILIÇ PINARBAŞI’NDA

Milli Savunma eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu ziyaret etti. Heyet ziyarette ilçedeki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, geçtiğimiz gün önceki dönem Milli Savunma Bakanımız ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar, Kayseri Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Sayın Fatih Üzüm, İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Gökmen ve İlçe Protokolümüzü belediyemizde misafir ederek, ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Heyet daha sonra Cuma namazını Karslı camiinde kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”