AHMET ŞAFAK’TAN GENÇLİK KONSERİ

KONSER CUMHUR İTTİFAKINI BİR ARAYA GETİRDİ

KÜLTÜR-SANAT 28.05.2023 11:49:00 0
AHMET ŞAFAK’TAN GENÇLİK KONSERİ

Seslendirdiği hareketli parçalarla özellikle gençlerin büyük beğenisini kazanan ünlü sanatçı Ahmet Şafak Kayseri’de konser verdi. Konser cumhur ittifakı ortağı AK Parti ve MHP milletvekillerini bir araya getirdi. Talas parüşüt indirme alanındaki konsere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Talas Paraşüt İndirme Alanı'nda gerçekleşen konsere Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, cumhur ittifakı ortağı AK Parti milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat CahidCıngı, Sayın Bayar Özsoy ve MHP milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Ahmet Bağçovan çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kalabalığı selamlayarak, konsere katılan tüm Kayserililere teşekkür etti.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’da kalabalığa hitap ederek, "Bu coşkunuzla, bu desteğinizle yenemeyeceğimiz güçlük, aşamayacağımız engel yok, sağ olun, var olun. Burada cumhur ittifakının bulunan büyüklerinizle, kahraman fedakar evlatlarıyla birlikte sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyoruz" dedi.Konuşmaların ardından Kayserililer ile konserde bir araya gelen Ahmet Şafak sevilen şarkıları ile izleyicileri coşturdu.Çoğunluğu gençlerden oluşan katılımcılar yağan yağmura rağmen konserde gönüllerince eğlendi. Cep telefonlarının ışığı ile konser alanını aydınlatan kalabalık, dronla havadan da görüntülendi. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”